Laden Evenementen

« Terug

Alternatieve zwart/wit fotografie

Tijdens de workshops van deze lessenreeks staat zwart/wit fotografie centraal en leer je diverse (oude) technieken om foto’s te maken en afdrukken te maken. Maak kennis met bekende en minder bekende fotografen, leer een camera creatief te gebruiken en speel met licht, vorm en compositie.

Onder leiding van beeldmaker Yvonne Feijten ga je zowel met digitale als analoge technieken aan de slag. Ontdek, experimenteer en ervaar het plezier van fotograferen.

Wekelijks op dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur. Startdatum: 13 september. Totaal 14 workshops

Locatie: Us Gebou, Alde Lije

13 september @ 15:00 - 15 december @ 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:00 on dinsdag, repeating indefinitely

70,00€

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 workshops
Dit ticket is geldig voor 14 workshops
70,00
15 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
13 september @ 15:00
Einde:
15 december @ 17:00
Kosten:
70,00€
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Yvonne Feijten

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 Lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagmiddag, 15:00-17:00 uur

Locatie

Us Gebou
De Streek 9
Alde Leie, Friesland 9071 XG Nederland
+ Google Maps
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.