Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De magie van zwart/wit fotografie

Tijdens dit bijzondere maakproject staat zwart/wit fotografie centraal en leer je diverse technieken om authentieke, bijzondere en creatieve foto’s te maken.

Maak kennis met bekende en minder bekende fotografen, leer een digitale camera creatief te gebruiken en speel met licht, vorm en compositie. Thema’s die o.a. bod komen: compositie, belichting, textuur, portret, contrast, licht, lenzen, ‘zien’ en nog veel meer.

Onder leiding van beeldmaker Yvonne Feijten ontdek je in 14 workshops de magie van zwart/wit fotografie. Er zijn zowel individuele als groepsopdrachten en je werkt toe naar het maken van een persoonlijke fotoserie.

Ontdek, experimenteer en ervaar het plezier van fotograferen.

Wekelijks op dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur, vanaf 17 januari
Leeftijd: vanaf 14 jaar

Totaal 14 workshops

Benodigdheden: een digitale spiegelreflexcamera.
De cursus is ook te volgen met een andere soort digitale camera mocht je geen beschikking hebben over een spiegelreflex.

Locatie: Us Gebou, Alde Lije

Geef je op voor de lessen via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

17 januari 2023 @ 15:00 - 25 april 2023 @ 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:00 on dinsdag, repeating indefinitely

€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De magie van zwart/wit fotografie - cursusgeld januari t/m april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
70,00
12 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
17 januari 2023 @ 15:00
Einde:
25 april 2023 @ 17:00
Kosten:
€70,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Yvonne Feijten

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 Lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagmiddag, 15:00-17:00 uur
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

Us Gebou
De Streek 9
Alde Leie, Friesland 9071 XG Nederland
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.