Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotografieproject: Van kijken naar ZIEN

‘We kijken veel maar zien heel weinig’ (Frederick Franck).

Fotografie gaat over het kijken naar de wereld en daarin de stukjes zien waarmee je een connectie hebt. Kijken is iets anders dan zien. Leren zien zorgt ervoor dat jouw unieke blik op de wereld zichtbaar wordt in foto’s.

Tijdens dit fotografieproject leer je om betere foto’s te maken zonder dat je daarvoor naar spectaculaire locaties of bestemmingen hoeft. Het gaat niet om het fotograferen van nieuwe dingen maar het zien van normale dingen op een nieuwe manier.

Het is niet enkel gericht op technische vaardigheden maar veel meer op het creatieve vlak. Door te oefenen met bijzondere, uitdagende en soms alternatieve technieken en methodes ontdek je meer en meer jouw eigen stijl.

Aan het eind van het project presenteer je je werk tijdens een gezamenlijke expositie!

Wekelijks op dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur, vanaf 24 januari
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Totaal 14 bijeenkomsten.

Benodigdheden: een digitale camera.

Locatie: Us Gebou, Alde Leie

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

15 februari @ 15:00 - 31 mei @ 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 15:00 op dinsdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Fotografie - kosten deelname januari t/m mei 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
70,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
15 februari @ 15:00
Einde:
31 mei @ 17:00
Kosten:
€70,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Yvonne Feijten

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 Lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagmiddag, 15:00-17:00 uur
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

Us Gebou
De Streek 9
Alde Leie, Friesland 9071 XG Nederland
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.