Recurring

De magie van zwart/wit fotografie

Us Gebou De Streek 9, Alde Leie, Friesland

Tijdens de workshops van deze lessenreeks staat zwart/wit fotografie centraal en leer je diverse technieken om authentieke, bijzondere en creatieve foto's te maken. Maak kennis met bekende en minder bekende fotografen, leer een digitale camera creatief te gebruiken en speel met licht, vorm en compositie. Thema's die o.a. bod komen: compositie, belichting, textuur, portret, contrast, […]

Koop Tickets €70,00 10 tickets beschikbaar
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.