Laden Evenementen

« Terug

Beeldende kunst lessen

De deelnemer aan de cursus Beeldende Kunst gaat werken met verschillende materialen. Krijt, inktpennen, aquarel & acrylverf. De lessen worden begeleid door de professionele kunstdocenten Rudi Stuve (middagen) en/of Jaap Ket (avonden). De kunstenaars stellen materialen beschikbaar maar de basismaterialen voor het schilderen schaf je zelf aan.

Iedere woensdagmiddag of woensdagavond (niet in de vakanties), vanaf 7 september.

7 september @ 00:00 - 8 december @ 00:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:00 on woensdag, repeating indefinitely

An event every week that begins at 19:30 on woensdag, repeating indefinitely

105,00€

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 Lessen: avondworkshops 19:30-20:30 uur
Dit ticket is geldig voor 14 lessen van de avondworkshops 19:30-21:30 uur
105,00
15 beschikbaar
14 Lessen: middagworkshops 15-17 uur(copy)
Dit ticket is geldig voor 14 lessen van de middagworkshops 15-17 uur
105,00
15 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
7 september @ 00:00
Einde:
8 december @ 00:00
Kosten:
105,00€
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Rudi Stuve
Jaap Ket

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Iedere woensdagmiddag of woensdagavond (niet in de vakanties).

Locatie

MFC De Wjukken
Om E Terp 21
Mantgum, Friesland 9022 BD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.