Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schilderproject Mantgum

Deze cursus wordt begeleid door de professionele kunstdocenten Rudi Stuve (middagen) en/of Jaap Ket (avonden). Ze geven soms opdrachten – zoals een onderwerp of een materiaal of techniek – maar er is ook ruimte om je eigen pad te volgen, uiteraard ook onder begeleiding van een van beide begeleiders.

Cursisten schaffen zelf basismaterialen voor het schilderen of tekenen aan. Deze cursus geeft de ruimte om verschillende technieken uit te proberen. Krijt, inktpennen, aquarel & acrylverf. Aan het eind van de serie kun je je werken exposeren!

Workshops wekelijks op woensdagmiddag (15-17 uur) of woensdagavond (19:30-21:30 uur), vanaf 18 januari
Totaal 14 lessen.
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Locatie: MFC De Wjukken

Geef je op voor de lessen via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

18 januari 2023 @ 00:00 - 26 april 2023 @ 00:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:00 on woensdag, repeating indefinitely

An event every week that begins at 19:30 on woensdag, repeating indefinitely

€105,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Schilderen WOENSDAGAVOND, cursusgeld januari - april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
105,00
15 beschikbaar
Schilderen WOENSDAGMIDDAG, cursusgeld januari - april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
105,00
15 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
18 januari 2023 @ 00:00
Einde:
26 april 2023 @ 00:00
Kosten:
€105,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Rudi Stuve
Jaap Ket

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Iedere woensdagmiddag of woensdagavond (niet in de vakanties).
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

MFC De Wjukken
Om E Terp 21
Mantgum, Friesland 9022 BD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.