Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schilderproject Mantgum

Dit beeldende kunstproject wordt begeleid door de professionele kunstdocenten Rudi Stuve (middagen) en Ernesto Lemke (avonden).

Tijdens de lessen van Rudi krijg je opdrachten – zoals een onderwerp of een materiaal of techniek – maar er is ook ruimte om je eigen pad te volgen. Je werkt voornamelijk aan klassieke schildertechnieken.

Ernesto Lemke geeft les op de woensdagavond. Ernesto vind interactie en inspelen op de groep erg belangrijk. Naast een aanbod van technieken is er vooral aandacht voor het proces en het individuele niveau. Ernesto ziet het als uitdaging om iedere deelnemers op eigen wijze groei te laten ervaren en ontdekken.

Deelnemers schaffen zelf basismaterialen voor het schilderen of tekenen aan. Je krijgt de ruimte om verschillende technieken uit te proberen. Krijt, inktpennen, aquarel & acrylverf.

Het project wordt afgesloten met een gezamenlijke expositie!

Bijeenkomsten wekelijks op woensdagmiddag (15-17 uur) of woensdagavond (19:30-21:30 uur), vanaf 18 januari
Totaal 14 lessen.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Het project is voor gevorderde hobby-schilders.

Locatie: MFC De Wjukken

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

18 januari @ 00:00 - 26 april @ 00:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 15:00 op woensdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 19:30 op woensdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

€105.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Schilderen WOENSDAGAVOND, kosten deelname januari - april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
105.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Schilderen WOENSDAGMIDDAG, kosten deelname januari - april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
105.00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
18 januari @ 00:00
Einde:
26 april @ 00:00
Kosten:
€105.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Rudi Stuve
Ernesto Lemke

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Iedere woensdagmiddag of woensdagavond (niet in de vakanties).
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

MFC De Wjukken
Om E Terp 21
Mantgum, Friesland 9022 BD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.