Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beeldende kunst project

Dit beeldende kunstproject wordt begeleid door de professionele kunstdocent Ernesto Lemke, bekend van LEGO Masters en Sterren op het doek!

Aandachtig leren kijken vormt de basis van dit project. Stapsgewijs neemt Ernesto je mee met het onderzoeken van de waarneming. Tekenen, schilderen en het analyseren van je eigen én andermans werk hoort hier allemaal bij. Je wordt uitgedaagd om jezelf treffender te leren uitdrukken: zowel in materiaal als verbaal. Ernesto ziet het als uitdaging om daarin iedere deelnemer op eigen wijze groei te laten ervaren en ontdekken.

Je krijgt de ruimte om verschillende technieken uit te proberen, zowel 2d als 3d. Het project wordt afgesloten met een gezamenlijke expositie!

Bijeenkomsten wekelijks op dinsdagavond (19:00-21:00 uur), vanaf 14 februari.
Totaal 14 lessen.
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Locatie: Wijbrand de Geeststraat 2, Leeuwarden

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

21 februari @ 19:00 - 30 mei @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Beeldende kunst project
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
70,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
21 februari @ 19:00
Einde:
30 mei @ 21:00
Kosten:
€70,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Wekelijks op dinsdagavond
Leeftijd
18+

Locatie

Wijbrand de Geeststraat 2, Leeuwarden
Wijbrand de geeststraat 2
Leeuwarden, 8921 AL Nederland
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.