Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dans mee!

Hou jij van swingen, bewegen en dansen en heb je altijd al een keer met een voorstelling mee willen doen? Pak je kans! We gaan samen onder begeleiding van choreograaf Mirjam van Duin een dansvoorstelling maken op een bijzondere locatie in Bilgaard. Jong, oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom. Dans GRATIS met ons mee!

Wekelijks op dinsdagavond tussen 19-20:30 uur (onder voorbehoud), vanaf 10 januari 2023

10 januari 2023 @ 19:00 - 18 april 2023 @ 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:00 on donderdag, repeating indefinitely

Gratis

Geef je op!

Wil je meedoen aan de gratis workshops dans in Bilgaard? Laat dan via onderstaande button weten dat je je opgeeft.

2 Gaat
13 beschikbaar
RSVP Hier

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
10 januari 2023 @ 19:00
Einde:
18 april 2023 @ 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Mirjam van Duin

Overige informatie

Lesduur
1,5 uur
Aantal lessen
14 workshops
Frequentie
Wekelijks op dinsdagavond, 19:00-20:30 uur
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.