Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotografieworkshops

Je leert tijdens deze workshops verschillende fotografie- en afdruktechnieken. Dit onder begeleiding van fotograaf Egbert Sepp.
Mocht je niet in bezit zijn van een fotocamera. Dat is geen probleem! Wij hebben een aantal digitale camera’s die je in bruikleen kunt meekrijgen. Ook zal er worden gefotografeerd met een analoge camera’s.

Wekelijks op maandagavond, 19:30-21:30 uur, vanaf 12 september.

12 september @ 19:30 - 19 december @ 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating indefinitely

€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 workshops
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
70,00
8 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
12 september @ 19:30
Einde:
19 december @ 21:30
Kosten:
€70,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Egbert Sepp
Siska Alkema

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op maandagavond, 19:30-21:30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Huizum-West
Dirk Boutsstraat 36
Leeuwarden, 8932 CT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.