Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotografieproject

Je leert tijdens dit fotografieproject verschillende fotografie- en afdruktechnieken. Dit onder begeleiding van fotograaf Egbert Sepp.
Mocht je niet in bezit zijn van een fotocamera. Dat is geen probleem! Wij hebben een aantal digitale camera’s die je in bruikleen kunt meekrijgen. Ook zal er worden gefotografeerd met een analoge camera’s. Je werkt toe naar een expositie!

Wekelijks op maandagavond, 19:30-21:30 uur, vanaf 12 september.

19 september @ 19:30 - 26 december @ 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 workshops
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
70,00
3 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
19 september @ 19:30
Einde:
26 december @ 21:30
Kosten:
€70,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Egbert Sepp
Siska Alkema

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op maandagavond, 19:30-21:30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Huizum-West
Dirk Boutsstraat 36
Leeuwarden, 8932 CT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.