Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keyboardlessen

Wil je graag keyboard spelen in het wijkorkest, maar heb je dit instrument nog nooit bespeeld of voel je dat je nog niet voldoende vertrouwd bent met de techniek? Dan bieden wij aparte muzieklessen aan!

Tussen september en december krijg je acht muzieklessen van de professionele docent Itske Brakels in een kleine groep. Aansluitend repeteer je twee keer met het wijkorkest Camminghaburen. Na deze voorbereiding ben je helemaal klaar om vol zelfvertrouwen in januari 2025 lid te worden van het wijkorkest.

Als je een eigen keyboard hebt, kun je deze meenemen naar de les. Indien je geen keyboard bezit, stellen wij er een beschikbaar om te lenen. Geef jouw voorkeur aan op het inschrijfformulier.

Lessen: 8 lessen op dinsdagochtend tussen 10:00-11:00 uur, vanaf 24 september 2024. Plus 2 repetities met het wijkorkest Camminghaburen (donderdag 28 nov. en 5 dec. 14-16 uur).
Leeftijd: v/a 14 jaar.
Locatie:
Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24, Leeuwarden.
Kosten: €100 voor de periode september-december 2024

Kun je dit niet betalen? Dan is er de mogelijkheid om via het Volwassenenfonds Sport & Cultuur het lesgeld te bekostigen. Er staan daar intermediairs voor jou klaar om je te ondersteunen bij het aanvraagproces.

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. 

24 september @ 10:00 - 5 december @ 16:00

€100.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Keyboardlessen - kosten deelname september t/m december 2024
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’.
100.00
4 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Bij Kunst in je buurt willen we dat iedereen kan deelnemen. Daarom bieden we diverse tarieven aan. Als ook het laagste tarief lastig voor je is, dan kan het Volwassenenfonds Sport & Cultuur je helpen. Neem contact op met een van hun intermediairs.
En graag het linkje toevoegen: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/Leeuwarden

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
24 september @ 10:00
Einde:
5 december @ 16:00
Kosten:
€100.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Itske Brakels

Overige informatie

Lesduur
1 uur
Aantal lessen
10 lessen
Leeftijd
14+

Locatie

Koepelkerk
Vredeman de Vriesstraat 24
Leeuwarden, 8921 BT
+ Google Maps