Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klaagkoor

Altijd klagen is slecht, maar nooit klagen is slechter!  Zing alles lekker van je af, samen met deze fijne groep vrouwen. Met een lach en een traan studeren we een heel divers repertoire in. Dit jaar leggen we het accent op wereldmuziek, en liederen over sterven. Maar we doen ook kleinkunst, evergreens, een beetje klassiek of misschien een smartlap? Dat doen we één- of meerstemmig, en we leren de nummers aan vanaf tekst, dus notenlezen hoeft niet. Koorervaring is geen vereiste, toonvastheid wel. We werken toe naar een eindpresentatie, maar de nadruk ligt op het genot en plezier tijdens de wekelijkse repetitie-avonden. Het KlaagKoor, voor vrouwen die van mooi en lekker zingen houden!

Repetities: wekelijks op dinsdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 6 februari 2024.
Leeftijd: v/a 18 jaar.
Locatie:
Wijkkoepel Bilgaard.

Kosten (2 opties):
Je kunt bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.
    OF
  • €6,50 per les; totaal €91 voor 14 lessen.

Kun je dit niet betalen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan kun je ook voor minder of indien nodig gratis meedoen,

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

6 februari @ 20:00 - 21 mei @ 23:00

€91.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
6 februari @ 20:00
Einde:
21 mei @ 23:00
Kosten:
€91.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Jildou Talman

Overige informatie

Lesduur
2
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagavond, 19-21 uur
Leeftijd
Voor volwassenen v/a 18 jaar

Locatie

Wijkkoepel Bilgaard
De Hooidollen 17
Leeuwarden, 8918 HV
+ Google Maps