Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koor

Heb je zin om alles eens lekker van je af te zingen? Geef je dan op voor het koor!  Je komt wekelijks samen, leert van ervaren koordirigente Jildou Talman samen zingen en je geeft er je persoonlijke draai aan. Ditmaal staat wereldmuziek op het repertoire.  Je hoeft om mee te doen geen ervaring maar wel plezier in zingen te hebben. Er wordt geleerd via tekst en niet via notenschrift. Gezelligheid staat voorop. Samen werk je toe naar een presentatie voor publiek.

Repetities: wekelijks op dinsdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 12 september 2023.
Leeftijd: v/a 18 jaar.
Locatie:
Wijkkoepel Bilgaard.

Kosten (2 opties):
Vanaf nu kun je bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €6,50 per les; totaal €91,00 voor 14 lessen.
    OF
  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.

 

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

11 oktober 2023 @ 19:00 - 16 januari 2024 @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 19:00 op dinsdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

€91.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
11 oktober @ 19:00
Einde:
16 januari 2024 @ 21:00
Kosten:
€91.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Jildou Talman

Overige informatie

Lesduur
2
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagavond, 19-21 uur
Leeftijd
Voor jong&oud (v/a 18 jaar)

Locatie

Wijkkoepel Bilgaard
De Hooidollen 17
Leeuwarden, 8918 HV
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.