Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tekenen en schilderen: Verwonderruimte

Tijdens het schilderproject van Sonja Reus leer je verrassende teken- en schildertechnieken kennen. Sonja daagt je uit om te werken met opdrachten en materialen die niet voor de hand liggen, waardoor er een binnenwereld zichtbaar wordt die anders verborgen blijft: De Verwonderruimte.

In deze verwonderruimte ontstaan de mooiste kunstwerken….

In iedereen zit een kunstenaar!

Je kunt kiezen uit twee momenten/tijdstippen.
– Wekelijks op woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur, vanaf 18 januari
– Wekelijks op woensdagavond 19:00 tot 21:00 uur, vanaf 18 januari

Totaal 14 workshops.
Deelname vanaf 18 jaar.

Locatie: wijkcentrum Bilgaard

Geef je op voor de lessen via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

18 januari 2023 @ 15:00 - 26 april 2023 @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:00 on woensdag, repeating indefinitely

€56,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Verwonderruimte WOENSDAGMIDDAG - cursusgeld januari t/m april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
56,00
12 beschikbaar
Verwonderruimte WOENSDAGAVOND - cursusgeld januari t/m april 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
56,00
11 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
18 januari 2023 @ 15:00
Einde:
26 april 2023 @ 21:00
Kosten:
€56,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Sonja Reus

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Frequentie
Wekelijks op woensdagmiddag of -avond
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

Wijkcentrum Bilgaard
De Hooidollen 17
Leeuwarden, Friesland 8918 HV Nederland
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.