Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Teken- en schilderproject Mantgum

Beeldend Kunstenaar Ernesto Lemke, o.a. bekend van LEGO Masters en Sterren op het doek, biedt een nieuwe serie workshops aan in Mantgum. Met aandacht leren kijken vormt de basis van dit project. Stapsgewijs neemt Ernesto je mee in het onderzoeken van de waarneming. Tekenen, schilderen en het analyseren van je eigen én andermans werk hoort hier allemaal bij. Je wordt uitgedaagd om jezelf directer te leren uitdrukken: zowel in materiaal als mondeling.

Ernesto ziet het als uitdaging om iedereen op eigen wijze groei te laten ervaren en ontdekken. De inhoud sluit altijd aan bij het niveau van de individuele deelnemer. Soms staan doe- en kijkopdrachten centraal maar er wordt ook zeker je eigen inbreng verwacht!

Deelnemers schaffen zelf basismaterialen voor het schilderen of tekenen aan, in overleg met de docent.

Het project wordt afgesloten met een gezamenlijke expositie!

Bijeenkomsten: wekelijks op woensdagavond (19:30-21:30 uur), vanaf 13 september 2023.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Locatie:
MFC De Wjukken

Kosten (2 opties):
Vanaf nu kun je bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €7,50 per les; totaal €105 voor 14 lessen.
    OF
  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

20 september @ 19:30 - 20 december @ 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 19:30 op woensdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

€105.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
20 september @ 19:30
Einde:
20 december @ 21:30
Kosten:
€105.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Iedere woensdagavond (niet in de vakanties).
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

MFC De Wjukken
Om E Terp 21
Mantgum, Friesland 9022 BD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.