Laden Evenementen

« Terug

Wijkorkest Aldlân/Nijlân/Huizum/Bilgaard

Heb je altijd al eens een instrument willen leren bespelen? Dat kan in het wijkorkest! Trompet, saxofoon, drums, trombone, keyboard, gitaar, fluit: het kan zo gek niet of we hebben het voor je. Je eigen instrument meenemen of zingen kan ook. Muzikale ervaring is niet nodig en noten lezen leren we je binnen de kortste keren. Word jij muzikant in het wijkorkest?

Je maakt met dit orkest deel uit van een samengesteld wijkorkest. Bewoners uit verschillende wijken komen hier samen.

Repetities wekelijks op vrijdagochtend tussen 9:30-11:30 uur. Startdatum: 2 september. Totaal 12 repetities.

Locatie: Wijkcentrum Aldlân

2 september @ 09:30 - 9 december @ 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:30 on vrijdag, repeating indefinitely

78,00€

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
12 repetities
Dit ticket is geldig voor 12 repetities
78,00
Onbeperkt

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
2 september @ 09:30
Einde:
9 december @ 11:30
Kosten:
78,00€
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
12
Frequentie
Wekelijks op vrijdag, 9:30-11:30 uur

Locatie

Wijkcentrum Aldlân
Salomonszegel 99
Leeuwarden, Friesland 8935 SC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.