Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Songwriting werkplaats

Bij de Songwriting Werkplaats ga je op een laagdrempelige manier aan de slag met het schrijven van je eigen lied. Hoe begin je met het schrijven van een tekst? Op welke manieren kun je het beste melodieën of akkoorden bedenken? En hoe vorm je dat allemaal samen tot een geheel? Leer hoe je deze zaken en meer aanpakt en werk in de lessen zelf aan je eigen muziek onder begeleiding van muzikant Trevor Vreeburg.

Jong of oud, al wel of nog helemaal geen muzikale ervaring, en of je nou met gitaar, toetsen of een ander instrument wil werken, iedereen is welkom! Wil je pop, rock of hiphop maken? Neem je een eigen instrument mee of leen je er een via ons? Het kan allemaal. Geef je nu op voor de komende periode!

Optie: Als je wilt kun je de komende periode ook meedoen met een eigen lied aan de wijkvoorstelling in mei 2023!

Bijeenkomsten wekelijks op vrijdagavond tussen 19-21 uur, vanaf vrijdag 20 januari.
Leeftijd: voor jong&oud (v/a 14 jaar).

Locatie: Wijkcentrum Heechterp&Schieringen

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

20 januari @ 19:00 - 21 mei @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€56.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Sing&Song - kosten deelname januari t/m mei 2023
Geef éérst aan voor hoeveel personen je een reservering wilt doen, klik daarna pas op ‘bestel tickets’. Lukt digitaal aanmelden niet? Stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
56.00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
20 januari @ 19:00
Einde:
21 mei @ 21:00
Kosten:
€56.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Trevor Vreeburg

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op vrijdagavond, 19:00-21:00 uur
Leeftijd
Voor jong&oud (v/a 14 jaar)

Locatie

Wijkcentrum Heechterp Schieringen
Egelantierstraat 5
Leeuwarden, Friesland 8924 EJ
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.