058 203 83 63 info@generatiehuis.nl

Schrijf het lied van je leven

Info

Locatie(s): Us Honk, Britswerd
Aantal lessen: 4
Lesduur: 60 minuten
Frequentie:  start vanaf mei 2021
Lesdag(en): in overleg, voorkeur dinsdag 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: € 12,50

Cursus Schrijf het lied van je leven

Zolang je leeft hoor je al muziek. Dat komt altijd van buitenaf. Maar hoe zou jouw eigen lied klinken en waar zou het over gaan? En hoe is het om te beleven dat de muziek van binnen naar buiten gaat? Wil je daar graag eens mee aan de slag? Dan is deze workshop wat voor jou! We beginnen met een intuïtieve basis te leggen voor een door jou te schijven lied. Wat zie, hoor, voel, ruik of proef je in je omgeving dat kan inspireren tot een tekst? In de vervolglessen besteden we daarnaast ook aandacht aan verschillende stijlen en technieken. We onderzoeken op welke manier jouw boodschap het beste over komt. Tot slot werken we aan de presentatie. Aan enkele basistechnieken voor zang of voordracht. Daar mag je zelf een vorm voor bedenken. In de laatste bijeenkomst nodigen we familie en vrienden uit om te komen luisteren naar wat je hebt gecreëerd.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Voor meer informatie mail naar: woutervdwal@gmail.com

Ik ben Wouter van der Wal (1977), auditief beelddenker, opgegroeid op het Friese platteland, soms letterlijk met de poten in de aarde. In het dagelijkse leven ben ik actief in de kleinkunst als muzikant, acteur en toneelregisseur.
Ik ben zolang ik me kan herinneren altijd in de weer met geluid en mijn belangrijkste instrument is mijn stem. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik al op jonge leeftijd begon met het schrijven en zingen van liedjes. Voor mij is het onder meer een nuttige tool om duiding te geven aan de wereld en het leven. Daarom lijkt het me mooi om jullie kennis te laten maken met de wondere wereld van het eigen lied.

In 2016 won Wouter van der Wal de finale van “De beste kampvuurmuzikant van Nederland. Zie ook op www.woutervdwal.nl