058 203 83 63 info@generatiehuis.nl

Elkaar ontmoeten, juist nu. Want we zitten allemaal achter onze eigen voordeur, hoe ongezellig! Gelukkig kunt u bij UP! doorlopend leeftijdsgenoten ontmoeten bij In je Uppie, een telefonisch groepsgesprek. Op meerdere momenten per week.

“Hoe werkt dat dan, zit je met onbekenden in een groepstelefoongesprek?” Ja! En dat werkt wonderbaarlijk goed, zo blijkt uit de gesprekken. Een ieder van ons zit nu min of meer in hetzelfde schuitje, dus het ijs is binnen een mum van tijd gebroken. Er is een gespreksleider én er is een gespreksonderwerp, zoals vriendschap, dankbaarheid of familie. Dus het gesprek gaat bijna vanzelf ergens over. Iedereen kan het.

In je Uppie biedt gezelschap en een moment van verpozing. Ook al zit u in uw eigen huis, u bent er echt even uit. Het onderwerp biedt verdieping en ook aanknopingspunten om te vertellen hoe het nu met u gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
U bent van harte welkom om mee te doen. Kies een moment en onderwerp dat u aanspreekt en doe gewoon een keertje mee. U kunt uw verhaal kwijt of eens luisteren naar dat van anderen. Alles is goed. U kunt meedoen met elk type telefoon, mobiel, vaste lijn, het maakt niet uit. Als u niet beschikt over internet of mail kunt u ook telefonisch aanmelden door te bellen.

Binnenkort vinden deze gesprekken in samenwerking met Het Generatiehuis ook in uw regio plaats. Wij zijn op zoek naar ouderen die mee willen doen aan de In Je Uppie aan lijn. Bent of kent u iemand die dit leuk zou vinden, mail naar info@generatiehuis.nl 

Zie voor meer informatie ook www.upinnederland.nl