058 203 83 63 info@generatiehuis.nl

Online theatervoorstelling en podcast

OPROEP SPELERS GEZOCHT

(M/V van boven de 65 jaar)

Wat gaan we doen:

Student Zuurendonk van de opleiding Docent Theater aan NHLStenden gaat als afstudeerproject een online theatervoorstelling en een podcast ( hoorspel) maken over ouder worden voor Het Generatiehuis.

Samen met de spelers wil ze op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: Als ouderen i.p.v. een “Help! Ik word puber boek” een “Help! Ik word oud boek” zouden schrijven, wat moet er dan in staan? De voorstelling en podcast worden gemaakt vanuit de persoonlijke verhalen van de spelers.

Wanneer gaan we dit doen:

Van maart tot juni 2021 zullen we twee uur in de week gaan online repeteren via zoom of teams. De dag in de week waarop de repetities plaats zullen vinden, wordt in overleg met de spelers bepaald. Mochten de regels het toelaten dan gaan we over op fysieke repetitie in Leeuwarden. De voorstelling zal plaatsvinden in juni.

Wie kan er mee doen:

Voor dit project zijn we op zoek naar 4 mannelijke of vrouwelijke toneelspelers vanaf 65 jaar. Speelervaring is geen vereiste.

 Aanmelden kan via:

Kan jij twee uur in de week vrijmaken voor de repetities en durf je de uitdaging van online theater aan? Stuur dan voor 1 maart een mailtje naar: sterre.zuurendonk@student.nhlstenden.com