Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Creatieve brandstof

De beeldende kunst lessen van Annabel geven je creatieve brandstof! Leer diverse technieken, ontwikkel creatief denken en raak geïnspireerd. Ontvang de tools om jouw ideeën en fascinaties om te zetten in een uniek en persoonlijk kunstwerk. We gaan aan de slag met druktechnieken (etsen, linoleum, hoog- en diepdruk), houtbewerking, schilderen (acryl verf, aquarel, plakkaatverf), tekenen, stop-motion en het combineren van verschillende technieken. De focus ligt op het vinden van jouw eigen artistieke stem en het plezier in experimenteren.

Workshops: wekelijks op woensdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 4 september 2024.
Leeftijd: vanaf 18 jaar.
Locatie:
 Wijkkoepel Bilgaard, Leeuwarden

Kosten (2 opties):
Je kunt bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.
    OF
  • €6,50 per les; totaal €91 voor 14 lessen.

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: kunstinjebuurt@generatiehuis.nl 

4 september @ 19:00 - 11 december @ 21:00

€91.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Bij Kunst in je buurt willen we dat iedereen kan deelnemen. Daarom bieden we diverse tarieven aan. Als ook het laagste tarief lastig voor je is, stuur dan een mail naar kunstinjebuurt@generatiehuis.nl.

Gegevens

Begin:
4 september @ 19:00
Einde:
11 december @ 21:00
Kosten:
€91.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Annabel Adema

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Wekelijks op woensdagavond, 19-21 uur
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Locatie

Wijkkoepel Bilgaard
De Hooidollen 17
Leeuwarden, 8918 HV
+ Google Maps