Maak jij cultuur mogelijk
voor een ander?

Doneer een workshop

Kunst maakt gelukkig! Cultuurdeelname zorgt voor gevoelens van zingeving en plezier en is, met name in deze tijden van crisis, een onmisbaar ingrediënt voor het welzijn van mensen.

Armoede

Met het project Kunst in je buurt brengen we cultuurprojecten naar wijken en dorpen in de gemeente Leeuwarden. Helaas zijn zelfs onze lage prijzen voor een groeiende groep bewoners niet op te brengen.

Doneer een workshop!

Met jouw bijdrage maak je het voor iemand anders mogelijk om vier maanden mee te doen aan dans-, theather-, muziek- of schilderproject. De vouchers worden uitgegeven door de Voedselbank Leeuwarden, locaties Bilgaard, Heechterp-Schieringen, Grou en Stiens.

Doneer nu via onderstaande button!

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief.

Zal worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid.

newsletter-image
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.