Beeldende kunst expositie 

De afgelopen maanden is er bij de vijf beeldende projecten van Kunst in je Buurt in Alde Leie, Mantgum en verschillende wijk van Leeuwarden volop gecreëerd.  Vanaf zaterdag 3 juni laten de deelnemers hun beste werken zien in de Oude Ambachtsschool. Van fotografie, schilderen tot tekenen, voor ieder wat wils! 

Op zaterdag 3 juni om 14:00 uur is de feestelijke opening met een hapje en een drankje. Daarna is de expositie tot en met vrijdag 9 juni te bewonderen tussen 10:00 en 13:00 uur. 

Vrije toegang. 

Locatie expositieruimte De DOAS, Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden

Deel dit op:

Facebook
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.