Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klaagkoor – VOL!

Het klaagkoor zit vol. Je kunt je niet meer opgeven!

Heb je zin om alles eens lekker van je af te zingen? Geef je dan op voor het Klaagkoor! Met een dikke vette knipoog en een positieve toon, ga jij onder leiding van Jildou Talman samen zingen. Je komt wekelijks samen, leert van deze koordirigente humoristische klaagliedjes en geeft er je persoonlijke draai aan. We zijn op zoek naar minstens twintig zangers en zangeressen. En je hoeft om mee te doen geen ervaring maar wel plezier in zingen te hebben. Gezelligheid staat voorop.

Repetities wekelijks op dinsdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 17  januari.
Leeftijd: voor jong&oud (v/a 18 jaar).

Jildou heeft er in ieder geval veel zin in. Kom erbij!

Ook kun je meedoen aan een wijkvoorstelling!

Locatie: Wijkkoepel Bilgaard

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

28 maart @ 19:00 - 25 april @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een evenement elke 1 week(en) die begint om 19:00 op dinsdag en voor onbepaalde tijd wordt herhaald

€91.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
28 maart @ 19:00
Einde:
25 april @ 21:00
Kosten:
€91.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Jildou Talman

Overige informatie

Lesduur
2
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op dinsdagavond, 19-21 uur
Leeftijd
Voor jong&oud (v/a 18 jaar)

Locatie

Wijkkoepel Bilgaard
De Hooidollen 17
Leeuwarden, 8918 HV
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.