Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sing & Song proeftuin

Bij de Sing & Song proeftuin ontdek je op een laagdrempelige wijze hoe je jouw stem kunt inzetten en hoe je eigen nummers kunt schrijven. Om zo te onderzoeken hoe je een nummer op jouw manier kunt over te brengen. Want wat maakt een nummer nou écht goed? Dat is als je er iets van jezelf inlegt. Elk goed lied begint bij de stem en hoe je deze inzet. Aan de hand van zangoefeningen gaan we aan slag met het ontdekken van jouw stem. Wat voor soort stem heb je en hoe kun je die zo divers mogelijk inzetten? Daarnaast gaan we bezig met het maken van eigen nummers, zowel in individueel aan de hand van leuke schrijfoefeningen als met de groep. Hoe begin je met schrijven? Hoe blijf je geïnspireerd?  Hoe zorg je ervoor dat muziek en tekst bij elkaar aansluiten? En vervolgens: hoe breng je een nummer op zo’n manier over dat het mensen raakt?

Onder leiding van zangeres Selma Ebbens, ga je je eigen muzieksmaak uitdiepen, schrijven, zingen en vooral heel veel experimenteren. De lessen bestaand voor de helft uit zangles en de andere helft songwritingsopdrachten. In een groep van maximaal 10 personen ga je gezamenlijk op ontdekkingsreis, waarin iedereen zijn eigen muzikale pad kan bewandelen.

Bijeenkomsten: wekelijks op donderdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 1 februari 2024
Leeftijd:
v/a 16 jaar.
Locatie:
 Jabicxhûs, Leeuwarden

Kosten (2 opties):
Je kunt bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.
    OF
  • €5 per les; totaal €70 voor 14 lessen.

Kun je dit niet betalen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan kun je ook voor minder of indien nodig gratis meedoen,

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

1 februari @ 20:00 - 6 juni @ 23:00

€70.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 februari @ 20:00
Einde:
6 juni @ 23:00
Kosten:
€70.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Selma Ebbens

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14 lessen
Frequentie
Wekelijks op donderdagavond, 19:00-21:00 uur
Leeftijd
Voor jong&oud (v/a 16 jaar)

Locatie

Jabicxhûs
Vijverstraat 2
Leeuwarden, Friesland 8921 GP
+ Google Maps