Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling Schemertijd – UITVERKOCHT!

Bezoek de locatievoorstelling ‘Schemertijd’ gemaakt door wijkbewoners van de Oldegalileën en de Bloemenbuurt. Je wandelt een theatrale route door de wijk langs bijzondere locaties; van de Groene Apotheek tot een voortuin, van de Scheepswerf tot het oudste café van Leeuwarden: Blauwhuis. Onderweg stap je op een praam.

De schemertijd is het bijzondere moment waarop je stiekem bij mensen naar binnen kan kijken of gewoon rustig in je woonkamer zit te ‘wachten’. Maak kennis met de bewoners. Wat houdt hen bezig in de schemer? Onder leiding van theatermaakster Eline de Vries bedachten bewoners zelf scènes, teksten, liedjes en bewegingen waarbij hun persoonlijke verhalen centraal staan. Beeldend kunstenaar Siska Alkema en fotograaf Egbert Sepp maakten op basis van de scènes een foto- expositie met cursisten uit de wijk. De voorstelling brengt de foto’s tot leven.

Dit project is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia. Naast wijkbewoners speelt de professionele acteur Sjoerd Blom in het stuk.

DE VOORSTELLING VAN 30 JUNI IS VERPLAATST NAAR 3 JULI!

1 juli 2022 @ 22:30 - 2 juli 2022 @ 00:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 3 juli 2022 om 22:30

Gratis

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 juli 2022 @ 22:30
Einde:
2 juli 2022 @ 00:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Cultureel Centrum Mahatma Gandhi
Oldegalileën 129
Leeuwarden, Friesland 8922 AC
+ Google Maps