058 203 83 63 info@generatiehuis.nl
Selecteer een pagina

Workshop verhalenavond: Hoe vertel ik een goed verhaal?

Info

Locatie(s):

Theater De Bres (Schoolstraat 4, 8911 BH Leeuwarden)

Aantal lessen: 2
Lesduur: 1,5 uur
Frequentie: Wekelijks, start vanaf 7 oktober
Lesdag(en): Woensdag 19.30-21:00 inloop 19:00
Kosten: € 0,- 
Leeftijd:  Vanaf 55 jaar

Workshop Verhalenavond: hoe vertel ik een goed verhaal?

Een goed verhaal vertellen is een ‘kunst’. Actrice Nynke Heech (o.a. bekend van Tryater) helpt u om een interessant kort verhaal te maken en te vertellen over ‘Het Virus’. Het verhaal kan gaan over corona, de lockdown tijd waarin u iets bijzonders heeft meegemaakt of een ander virus waar u iets mee te maken heeft gehad. Tijdens twee workshops wordt u klaargestoomd om met uw persoonlijke verhaal deel te nemen aan de Verhalenavond op 6 november. 

In de eerste workshop diept u samen met verhalencoach Nynke persoonlijke herinneringen op en gaat u op zoek naar de bijzonderheden van uw verhaal. U bespreekt o.a. welke details u juist wel of juist niet moet vertellen om zo tot een goed verhaal te komen.

De tweede workshop gaat het juist over het vertellen van een verhaal. Hoe breng ik mijn verhaal zo goed mogelijk over op het publiek zodat het interessant is en blijft? 

Met uw verhaal neemt u deel aan de provinciale Verhalenavond op 6 november. De coach begeleidt u bij het gehele traject. Na afloop heeft u de kennis in handen zodat u ook in de toekomst mooie verhalen kunt vertellen aan uw naasten en deze ook goed weet te presenteren.

Data workshops: woensdagavond 7 en 14 oktober 19:30-21:00 uur (inloop 19:00 uur). 
Locatie: Theater De Bres, Schoolstraat 4, 8911 BH Leeuwarden.

Verhalenavond vindt plaats op vrijdagavond 6 november tussen 19-22 uur. De coach legt u tijdens de workshops uit hoe u kunt deelnemen op een manier die bij u past en hoe u zich kunt aanmelden.