Repetities voor Expeditie Verwonderland in volle gang!

Maar liefst 120 deelnemers aan project Kunst in je buurt maken samen een bijzondere voorstelling! Tussen 31 mei en 4 juni kan het publiek op pramen vanaf de Dokkumer Ee aan de kade dans, theater, muziek en zang ervaren. Regisseur Karin Idzenga maakt er een mooie voorstelling van. Alle groepen zijn al hard bezig om te repeteren!

In de Oldegalileën werken deelnemers onder leiding van Eline de Vries aan een theaterstuk dat wordt opgevoerd in de Stadswerf.

Trevor Vreeburg werkt met deelnemers aan zijn sing&song writing werkplaats aan een opvoering aan de kade tegenover de NHL.

Het klaagkoor is al druk aan het repeteren en maakt onder leiding van koordirigent Jildou Talman een bijdrage met zang.

Mirjam van Duin werkt met haar deelnemers hard aan een dansvoorstelling bij het Leeuwarder bos.

Een grote groep orkestleden maken samen met een operazangeres de finale van de expeditie op het terrein van Miedema Scheepsbouw.

Deel dit op:

Facebook
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.