Laden Evenementen

« Terug

Optreden wijkorkest Huizum

Met trots presenteren we het Wijkorkest Bilgaard/Aldlân/Nijlân/Huizum!
Iedereen kan muziek maken, of je nu muzikale ervaring hebt of niet.
Dat laten de muzikanten zien en horen.
Iedere week oefenen ze samen op de repetitie in het Wijkcentrum Bilgaard en Aldlân. Een afwisselend programma compleet met solisten is het resultaat!

Het plezier van samen muziek maken spat eraf!

We zien je graag op 24 juni!

Vrije toegang.

24 juli @ 15:30 - 16:00

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Datum:
24 juli
Tijd:
15:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Buurthuis Gerard Dou
Gerard Doustraat 23A
Leeuwarden, Friesland 8932 JG Nederland
+ Google Maps
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.