Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tresoar – Wandelende takken

Als bomen kunnen wandelen dan kunnen de takken dat zeker. In de expositie Wandelende Takken hebben we de natuur een gezicht gegeven. Wat als de bomen je iets zouden kunnen vertellen en wat zeggen ze dan? Onze wilgentakken hebben verschillende karakters gekregen, zoals Weeping Willow, vurige Gerard en gewoon Henk. Wat belangrijk is in dit project is de schaduw. Het licht van de zon zorgt ervoor dat de schaduwen steeds veranderen. Loop vooral ook naar boven waar meer bos karakters zijn te vinden.

Deze expositie is mogelijk gemaakt door de deelnemers van Amaryllis, Leeuwarden- Stiens, Het Generatiehuis, de leerlingen van IKC De Slotschool in Sint Annaparochie en BOSK. Het gaat om het spelen met licht. Het eindresultaat is niet belangrijk maar stiekem ben ik reuze trots op mijn deelnemers, het is mooier geworden dan ik had gedroomd. Sonja Reus.

1 mei 2022 @ 08:00 - 30 juni 2022 @ 17:00

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 mei 2022 @ 08:00
Einde:
30 juni 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Sonja Reus

Locatie

Tresoar
Boterhoek 1
Leeuwarden, Friesland 8911 DH Nederland
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.