Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tresoar – Wandelende takken

Als bomen kunnen wandelen dan kunnen de takken dat zeker. In de expositie Wandelende Takken hebben we de natuur een gezicht gegeven. Wat als de bomen je iets zouden kunnen vertellen en wat zeggen ze dan? Onze wilgentakken hebben verschillende karakters gekregen, zoals Weeping Willow, vurige Gerard en gewoon Henk. Wat belangrijk is in dit project is de schaduw. Het licht van de zon zorgt ervoor dat de schaduwen steeds veranderen. Loop vooral ook naar boven waar meer bos karakters zijn te vinden.

Deze expositie is mogelijk gemaakt door de deelnemers van Amaryllis, Leeuwarden- Stiens, Het Generatiehuis, de leerlingen van IKC De Slotschool in Sint Annaparochie en BOSK. Het gaat om het spelen met licht. Het eindresultaat is niet belangrijk maar stiekem ben ik reuze trots op mijn deelnemers, het is mooier geworden dan ik had gedroomd. Sonja Reus.

1 mei 2022 @ 10:00 - 30 juni 2022 @ 19:00

Wat als ik het niet kan betalen?

Bij Kunst in je buurt willen we dat iedereen kan deelnemen. Daarom bieden we diverse tarieven aan. Als ook het laagste tarief lastig voor je is, dan kan het Volwassenenfonds Sport & Cultuur je helpen. Neem contact op met een van hun intermediairs.
En graag het linkje toevoegen: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/Leeuwarden

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 mei 2022 @ 10:00
Einde:
30 juni 2022 @ 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Sonja Reus

Locatie

Kafee de Leeuw, Tresoar
Boterhoek 1
Leeuwarden, Friesland 8911 DH Nederland
+ Google Maps