Laden Evenementen

« Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Tresoar – Wandelende takken

Als bomen kunnen wandelen dan kunnen de takken dat zeker. In de expositie Wandelende Takken hebben we de natuur een gezicht gegeven. Wat als de bomen je iets zouden kunnen vertellen en wat zeggen ze dan? Onze wilgentakken hebben verschillende karakters gekregen, zoals Weeping Willow, vurige Gerard en gewoon Henk. Wat belangrijk is in dit project is de schaduw. Het licht van de zon zorgt ervoor dat de schaduwen steeds veranderen. Loop vooral ook naar boven waar meer bos karakters zijn te vinden.

Deze expositie is mogelijk gemaakt door de deelnemers van Amaryllis, Leeuwarden- Stiens, Het Generatiehuis, de leerlingen van IKC De Slotschool in Sint Annaparochie en BOSK. Het gaat om het spelen met licht. Het eindresultaat is niet belangrijk maar stiekem ben ik reuze trots op mijn deelnemers, het is mooier geworden dan ik had gedroomd. Sonja Reus.

1 mei @ 08:00 - 30 juni @ 17:00

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 mei @ 08:00
Einde:
30 juni @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Sonja Reus

Locatie

Tresoar
Boterhoek 1
Leeuwarden, Friesland 8911 DH Nederland
+ Google Maps
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.