Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theater in je buurt

Doe mee met Theater in je buurt o.l.v. theatermaker Karin Idzenga!

Dit theaterblok gaan we bezig met verdieping in het spel. Uitdagende spelopdrachten met veel aandacht voor spanning en spanningsopbouw, maar ook het improviseren en de verschillende speelstijlen komen aan bod. Het uitbreiden van je eigen spelmogelijkheden staat centraal!

Repetities: wekelijks op donderdagavond tussen 19-21 uur, vanaf 1 februari 2024.
Leeftijd: v/a 17 jaar.
Locatie:
de Doas, lokaal 117 (ingang noordzijde, Floris Versterstraat 3, Leeuwarden).

 

Kosten (2 opties):

Je kunt bij Kunst in je buurt kiezen voor twee prijzen. We vragen mensen die iets meer kunnen missen om een hogere bijdrage. Daarmee maken we het gezamenlijk mogelijk dat iedereen mee kan doen aan Kunst in je buurt en help je onze stichting om activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

  • €10 per les; totaal €140 voor 14 lessen.
    OF
  • €5 per les; totaal €70 voor 14 lessen.

Kun je dit niet betalen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, dan kun je ook voor minder of indien nodig gratis meedoen,

Geef je op voor het project via onderstaand formulier. Wil je eerst een proefles doen dan kun je ons mailen via: info@generatiehuis.nl.

 

1 februari @ 19:00 - 16 mei @ 21:00

€70.00 – €140.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
1 februari @ 19:00
Einde:
16 mei @ 21:00
Kosten:
€70.00 – €140.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Karin Idzenga

Locatie

De Doas, ingang noordzijde
Floris Versterstraat 3
Leeuwarden, 8932 BR
+ Google Maps
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.