Laden Evenementen

« Terug

Songwriting werkplaats

Zelf liedjes schrijven, een song maken, muziek onder je eigen lied zetten. Zang, rap, spelen op een eigen of een geleend instrument. Het kan allemaal in de songwriting werkplaats onder leiding van muzikant Trevor Vreeburg. Geef je op!

Vanaf vrijdagavond 9 september wekelijks tussen 19:00-21:00 uur. Totaal 14 workshops.

9 september @ 19:00 - 16 december @ 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

56,00€

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 workshops
Dit ticket is geldig voor 14 workshops
56,00
10 beschikbaar

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen. Vul daarom het formulier in.

Formulier invullen

Gegevens

Begin:
9 september @ 19:00
Einde:
16 december @ 21:00
Kosten:
56,00€
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisator

Trevor Vreeburg

Overige informatie

Lesduur
2 uur
Aantal lessen
14
Frequentie
Wekelijks op vrijdagavond, 19:00-21:00 uur

Locatie

Wijkcentrum Heechterp Schieringen
Egelantierstraat 5
Leeuwarden, Friesland 8924 EJ
+ Google Maps
Wij zijn...

Culturele makers ontwikkelen voor Het Generatiehuis verschillende culturele activiteiten, zoals workshops, voorstellingen, projecten en colleges over beeldende kunst, poezie en filosofie en gezamelijke museum bezoeken.

Iedereen tussen de 18 en 118 jaar kan deelnemen aan onze schillende activiteiten uiteenlopend van danslessen, theaterlessen, voorstellingen, beeldende kunstworkshops of deelnemen aan onze verschillende wijkorkesten.

Het Generatiehuis zet projecten en activiteiten op waarbij het doel is generaties met elkaar verbinden. Door mee te doen, leer je nieuwe mensen of je buurtgenoten kennen.

Samen met UP in Nederland biedt Het Generatiehuis in je Uppie gesprekken aan;  kleinschalige koffieochtenden voor ouderen uit de buurt rond gevoelige thema’s als spijt, rouw en afscheid.

Het Generatiehuis biedt een podium voor voorstellingen, exposities en concerten. Onze podia zijn te vinden in plaatselijke wijkencentra, dorpshuizen, openlucht en theaters van de gemeente Leeuwarden.

Voor studenten van verschillende opleidingen bieden wij stageplekken om ervaring op te doen met specifieke doelgroepen of community art. Het Generatiehuis biedt kennisdeling op het gebied van cultuurparticipatie voor ouderen en bouwt aan een samenwerking tussen het sociaal domein, de zorg en kunst en cultuur.