Feestelijke opening expositie Buren in beeld wijkcentrum Nijlân

De afgelopen maanden werkten buurtbewoners samen met fotografe Shiri Wilk aan hun fotografie technieken. Ze gingen naar buiten, maakten foto’s van elkaar, gebouwen en natuur en leerden ‘kijken’ als een fotograaf. De lessen monden uit in een foto expositie die op zaterdag 25 juni feestelijk wordt geopend. Iedereen is welkom!

Maar liefst 60 foto’s zijn te bewonderen in het wijkcentrum. Daarnaast liet dichter Henk Dillerop zich inspireren door de makers en hij schreef korte gedichten over hun werk en wat fotografie voor hen betekent.

De foto’s en gedichten kun je onder het genot van een hapje en een drankje op zaterdag 25 juni om 15:00 uur komen bekijken. De toegang is gratis. Locatie: wijkcentrum Nijlân, Surinamestraat 31, Leeuwarden.

Deel dit op:

Facebook
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.