Historische Remise als locatie voor expositie!

Het bedrijf Blue Banner Red stelt het remisegebouw in Stiens speciaal beschikbaar voor de expositie Blauwdruk van de Middelsee. De afgelopen maanden legden bewoners uit Stiens en omgeving ‘hun’ Middelsee vast met oude fotografische technieken. De expositie in dit historische pand is de kroon op het werk van de deelnemers o.l.v. beeldmaker Yvonne Feijten. Kom ook naar de feestelijke opening op zondag 10 juli om 14:00 uur en geniet van de magische werken in dit prachtige gebouw. De expositie is vervolgens t/m 15 juli dagelijks geopend tussen 14:00 en 16:00 uur.

Deel dit op:

Facebook
Kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk.

Met onze projecten willen we mensen met elkaar verbinden. Door mee te doen aan onze projecten kun je nieuwe sociale contacten opbouwen, samen leuke dingen doen, samen iets (nieuws) leren maken, erbij horen, steun van anderen krijgen en nieuwe mensen leren kennen. 

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren op je mentale welbevinden. Vrolijk zijn, jezelf accepteren en ontwikkelen en zelfvertrouwen stimuleren door te presenteren voor een publiek zijn allemaal elementen die aan bod komen binnen onze culturele activiteiten.

Met onze projecten willen we een bijdrage leveren aan je persoonlijke zingeving. Ontwikkelen van je eigen creativiteit en je (misschien nog onbekende) talenten, nieuwe dingen leren, zinvolle dingen doen. En vooral blijven leren!

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je fysieke gezondheid. Je gezond voelen, je fit voelen, werken aan je conditie en bewegen.

Met onze projecten willen we een positieve bijdrage leveren aan je kwaliteit van leven. Genieten, gelukkig zijn, lekker in je vel zitten, balans en je veilig voelen.