058 203 83 63 info@generatiehuis.nl

Heb je altijd al eens je eigen liedje willen schrijven? Dan kan vanaf mei. Wouter van der Wal neemt je in 4 workshops mee in het leren schrijven van je eigen lied. Workshops zijn voor alle leeftijden. 

Heb je altijd al eens de grenzen en mogelijkheden van je eigen stem willen uitproberen. Dat kan ook vanaf mei. In 4 workshops neemt Wouter van der Wal je mee op de ontdekkingsreis van je eigen stem. 

Voor beide cursussen geldt, cursusavond kan in overleg met de docent. 

 

Wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten, zal er een nieuwe reeks colleges plaatvinden tot aan de zomer. Houd onze website en facebook in de gaten!!

Wij zijn op zoek naar ouderen die behoefte aan contact hebben. In je Uppie aan de Lijn is een groepsgesprek aan de telefoon en beschikbaar voor individuele ouderen in heel Nederland. Er is een gespreksleider en een thema, het ijs is zo gebroken. Het onderwerp biedt verdieping en ook aanknopingspunten om te vertellen hoe het nu met een ieder gaat. Als een gespreksgroep daar behoefte aan heeft, kan iedereen elkaar weer treffen in een volgend gesprek.

Geef je op via:info@generatiehuis.nl