058 203 83 63 info@generatiehuis.nl

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw seizoen colleges van Het Generatiehuis. Vanaf september kunt u de komende twaalf maanden, elke maand een nieuw college, met een nieuw onderwerp bezoeken in Theater De Bres in Leeuwarden. Houd onze website en social media in de gaten, voor het actuele aanbod. Ook u mening telt. Heeft u idee├źn voor interessante onderwerpen voor een van onze colleges, mail ons!

 

 

Kunstenaars die workshops of cursussen willen aanbieden onder Het Generatiehuis in de provincie Friesland. Heb je een goed idee, mail ons, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Ben je student van een kunstvak opleiding en zoek je een stageplek om je (afstudeer)project te maken, of wil je ervaring opdoen met nieuwe doelgroepen, laat het ons weten. We helpen je graag!

 

We mogen weer!!! Er zijn weer nieuwe curussen en workshops voor het nieuwe seizoen. Ook hebben we weer nieuw aanbod, nu op het gebied van beeldende kunst. Ervaren kunstenaar Marjan Beuker biedt een bijzonder serie lessen oude schilderkunst aan.