Zing je zorgen weg met Jildou Talman!

Altijd klagen is slecht, maar nooit klagen is slechter! In het Klaagkoor zing je alles lekker van je af onder begeleiding van Jildou Talman.

Jildou leeft voor muziek en is daarmee opgegroeid. Thuis werd altijd gezongen door zowel haar ouders als de rest van de kinderen. Bijvoorbeeld in de auto, tijdens de afwas en als er gewandeld werd. Jildou werd daarna aangenomen op de muziek-pedagogische academie in Leeuwarden en studeerde schoolmuziek, blokfluit en volgde bijvakken als gitaar en luit. Ze heeft al veel verschillende koren in Friesland begeleid, en zo ook het Klaagkoor van Kunst in je buurt. Wat Jildou het liefste doet? Dirigeren, en samen iets moois maken. Jildou’s lievelingsmensen zijn zingende mensen.

Dit jaar legt het Klaagkoor het accent op wereldmuziek en liederen over sterven. Maar ook wordt er kleinkunst, evergreens, een beetje klassiek en af en toe een smartlap gedaan. Voor het Klaagkoor hoef je geen noten te lezen en heb je geen koorervaring nodig. Er wordt toegewerkt naar een eindpresentatie, maar genieten en plezier staan centraal tijdens de repetitie-avonden. Het Klaagkoor is er voor alle vrouwen die van zingen en klagen houden!

Deel dit op:

Facebook